Otkad se vratila zaručniku, slavna pjevačica više ne nosi vulgarne krpice

Foto: Getty

PRIJE pet godina na pozornici dodjele MTV VMA nagrada treskala je stražnjicom i zapalila joint, a sinoć je zračila elegancijom.
 
Vjerojatno već pogađate da je riječ o Miley Cyrus koja je na dodjeli Grammyja nastupila s Eltonom Johnom u raskošnoj crvenoj haljini skrojenoj za princeze.
 
 
Dugačku glamuroznu haljinu načinjenu od slojeva tila potpisuje dizajner Zac Posen, dok joj je dodatnu dozu glamura osigurala frizura u stilu starog Hollywooda.
 
 
Prije nastupa, Miley je na crveni tepih došetala u baršunastom kombinezonu s neobičnim dodatkom na ramenima i PVC štiklama s debelom šljokičastom petom. 
 
 
Oba njena izdanja zračila su elegancijom, za razliku od lateks grudnjaka i gaćica koje je nosila na pozornici MTV VMA nagrada 2013. godine, za svoj kontroverzni nastup s Robinom Thickeom.
 
 
No od kada je u vezi s glumcem Liamom Hemsworthom, Miley se smirila te oskudne krpice zamijenila elegantnim i glamuroznim izdanjima.
 
 
Glumac i pjevačica godinama su imali turbulentnu vezu koju su obilježili brojni prekidi, no od kada su se ponovo spetljali 2016. godine, izgleda da im u vezi cvjetaju ruže. A šuška se i da su se prije pola godine vjenčali u tajnosti u Malibuu, iako te glasine nikad nisu službeno potvrđene.