Otkrivamo neuobičajen recept za borbu protiv celulita

Foto: Instagram

SVAKA pomoć sa strane je dobrodošla.

O celulitu znate tri osnovne stvari: imaju ga sve žene, ne možete ga se riješiti u potpunosti, ali ga možete smanjiti, a redovito vježbanje, puno vode i pravilna prehrana najbolji su načini kako da ga svedete na minimum.

Tu su, naravno, i razni kozmetički tretmani koji vam mogu pomoći u ovoj teškoj beauty borbi, no nipošto se ne biste smjele oslanjati isključivo na njih.

A ako ne preferirate odlaske u kozmetičke salone na ovakve tretmane, onda biste mogli razmisliti o prirodnom tretmanu protiv celulita, koji je osmislila jedna od vodećih londonskih stručnjakinja za kožu, Nataliya Robinson.

Ona predlaže da umasirate med na područja zahvaćena celulitom kako biste potaknuli cirkulaciju i poboljšali protok limfe. Kako nadalje ističe Nataliya, med je prirodni sastojak koji će detoksicirati kožu i smanjiti vidljivost celulita, a da pritom u organizam nećete unositi kemikalije iz kozmetičkih proizvoda.

Pomiješajte žličicu meda i žličicu soda bikarbone te dodajte malo vode u smjesu, kako bi se ona bolje razmazivala. Nakon tuširanja smjesu nanesite na celulitom zahvaćena područja, intenzivnim masiranjem oko 3 minute.

Podsjećamo još jednom na vježbanje i što pravilniju prehranu, a uz ovaj trik celulit će se samo još brže smanjivati.