Otvorene su narudžbe za najbolji BeautyBox u godini!

Foto: Freepik.com, BeautyBox.hr

BLAGDANSKA čarolija zavukla se i u tim BeautyBoxa. Skupili su sve vilenjak i marljivo radili na pripremi najbolje, najsjajnije i najbogatije kutijice - one blagdanske. Snažni pljesak i usklici veselja zaorili su uredom! Kutijice su dupkom pune, poprilično teške i bogate, i ono najbitnije - spakirane i spremne. Narudžbe za najbolji BeautyBox u godini su OTVORENE!

I prošle godine BeautyBox je odnio titulu najdražeg poklona - osiguraj svoj na vrijeme. 

Tim vilenjaka dao je sve od sebe da kutijice pod bor stignu na vrijeme, ali ne čekaj predugo! Zaliha nema puno, a mail BeautyBoxa već sada gori. Iz pouzdanih izvora doznali smo da već sada osiguravaju dodatne količine, ali boje se da će kutijice primiti samo najbrži.

Vrijednost blagdanskog BeautyBoxa je i nekoliko puta veća od njegove cijene

Klikni na www.beautybox.hr i obavi blagdanski shopping u samo par klikova na najomiljenijem webshopu. BeautyBoxovci znaju da želiš izbjeći gužvu u shopping centru, histeriju kupaca, kaos na cestama, naguravanje i čekanje u redovima. Iskoristi to vrijeme za ispijanje kuhanog vina, kićenje bora ili slušanje božićnih pjesama. I uštedi! Ako naručiš više kutijica u jednoj narudžbi (mama, seka, kuma, najbolja frendica, druga najbolja, sestrična, kolegica s posla,...) štediš na dostavi. BeautyBoxovci su ti omogućili da punu cijenu dostave platiš samo za prvu kutijicu, a za svaku iduću čak pet puta manje.

Ako naručiš na vrijeme BeautyBox stiže pod tvoj bor!

Znaš što je super? Tim BeautyBoxa nije mislio samo na tebe! Mislio je na tvoju frendicu, majku, sestru, kumu, susjedu. BeautyBox je pun kozmetičkih proizvoda koje će tvoji najdraži obožavati. Zamisli trenutak otvaranja poklona, kada tvoja frendica ne dobije jedan već njih... ups ne smijemo otkriti koliko, ali šapnuli su nam - dovoljno da podijelite zajedno.

A ono najbolje! Osim što ti tim BeautyBoxa priušti iznenađenje u obliku točno onih kozmetičkih proizvoda koje si poželjela (ili zamislila), uštedjeli su ti novac (jer hej, BeautyBox u pretplati košta samo 89 kuna) i obavili blagdanski shopping za tebe i to na vrijeme. Jesi li znala da osim kutijice, možeš svojim najdražima pokloniti pretplatu na BB, Outlet kutiju i Special Edition BB by Robert Sever i ubaciti personaliziranu porukicu. Ovo je bolje od iznenađenja koje Djed božićnjak krije u vreći punoj darova.