Ova chic gospođa sa Straduna zna kakve cipele podižu baš svaku kombinaciju

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

DUBROVAČKI Stradun i danas se pretvori u pravu modnu pistu te se zaista bilo teško istaknuti u masi odličnih kombinacija. 

No to je ipak pošlo za rukom jednoj chic gospođi i to pojaviše zahvaljujući njenim cipelama koje su bile pravi mamac za poglede. Iako je i ostatak njene kombinacija bio za svaku pohvalu, prave zvijezde outfita bile su njene šarene statement sandale sa zakovicama, perlicama i raznoraznim drugim detaljima.

Upečatljive cipele najlakši su način da pretvorite dobar outfit u odličan, čega je ova Dubrovkinja očito svjesna, a ona je čak šarene sandale odvažno iskombinirala i sa šarenom plisiranom suknjom cvjetnog uzorka te tako zaradila dodatne stilske bodove. Look je odlično zaokružila običnom crnom majicom i torbicom u boji lišća na njenoj suknji, dok je jednostavnom, ali efektnom dugačkom ogrlicom pokazala da pazi na sve detalje.

A da se za pažnju na Stradunu danas zaista bilo teško izboriti, dokazuju brojne druge odlične kombinacije Dubrovkinja koje smo izdvoji u nastavku: