Ova priča iz prošlosti dokaz je da su Jennifer Aniston i Justin Theroux suđeni jedno drugom

Foto: Getty, Giphy, Instagram 

MISLILI ste da znate sve o jednom od omiljenih holivudskih glumačkih parova? 
 
Ukratko, Jennifer i Justin upoznali su se 2007. godine kada su zajedno glumili u filmu Tropic Thunder, no zaljubili su se tek na setu snimanja filma Wanderlust, tri godine kasnije. Svoju vezu otkrili su javnosti 2011. godine, a godinu dana nakon Jennifer je dobila zaručnički prsten. Zaruke su potrajale nekoliko godina, a čitavo vrijeme šuškalo se o nekakvim prekidima, djeci, svađama...  Sve dok 2015. godine nisu napokon stali pred oltar i utišali sve glasine. 
 
 
Ali njihova ljubavna priča mogla je trajati i puno dulje od ovoga, prema nekim novim informacijama koje ovih dana kruže internetom. A zbog ove priče iz daleke prošlosti, sve smo sigurniji da je Justin bio oduvijek suđen Jennifer, a ne nikakav Brad Pitt. Da sve bude još zanimljivije, priča je povezana i s najpopularnijim sitcomom svih vremena - Prijateljima
 
Naime, nedavno je u javnost isplivala informacija da se Justin Theroux trebao pojaviti na audiciji za ulogu u seriji, ali se na nju nije potrudio otići.
 
"Nije mi se dalo ići nigdje i taj sam cijeli dan prespavao. A, iskreno, nisam imao nikakva velika očekivanja od te serije", priznao je nedavno glumac za časopis Mr.Porter. 

Kakva greška, Justine! Osim što je i dan danas mogao uživati u slavi na račun serije iz devedesetih, imao je priliku upoznati Jennifer i puno prije Brada te već tada osvojiti njeno srce.