Ovaj put je za ozbiljno: Tyga i Kylie Jenner više nisu zajedno

Foto: Splash News

OVO nije prvi put da je par prekinuo.

No, čini se kako je ovaj put za ozbiljno, a prekid se dogodio neposredno prije slavne Met Gale.

To objašnjava zašto se par nije pojavio zajedno na crvenom tepihu, na čemu je navodno inzistirala upravo Kylie, koja je i inicirala prekid, a kasnije je bila jako bijesna što se on uopće pojavio, obzirom da je bio pozvan samo zbog nje.



Navodno su se i tu večer posvađali pred očevicima, jer se Kylie ponašala poput prave razmažene dive, a reper joj je prigovorio.

No, razlog bi mogli biti i mnogobrojni skandali, s još mlađim djevojkama od Kylie, kojima je reper navodno slao poruke te se s njima nalazio pa je možda u pitanju i to da je Kylie jednostavno "puknuo film", kao što bi svakome. Još je zanimljivije kako su sve te druge cure bile fizički slične Kylie pa moramo priznati kako nam reper i nije baš jasan.



Problem je jedino što je Tyga u novoj sezoni čest gost televizijskog showa njezine obitelji, a jedna od glavnih tema je upravo njihova veza.



Nekako nam se čini kako će mama Kris brzo morati mijenjati ugovor.

U međuvremenu, njezin stariji brat Rob Kardashian i reperova bivša zaručnica Blac Chyna, s kojom ima sina, uživaju u svojoj ljubavi, a čeka ih i vjenčanje te rođenje djeteta.