Ove sezone u modi su vesele manikure s upečatljivim detaljima

Foto :Instagram

NOKTI su još jedan način na koji možete suptilno pokazati svoju osviještenost trendovima.
 
Beauty industrija je jednoglasna kada su u pitanju boje – nosi se nespojivo, a apsolutni hit je color blocking. 
 
 
Kao i svake proljetne sezone, preporučuju se jarke i sjajne boje. Novitet je da su tamne i duboke boje must-have ovog ljeta, iako smo navikli na to da su to boje zime ili jeseni. 
 
 
Veliki povratak doživljavaju neonske i fluorescentne boje koje ove godine nisu samo detalji, već dominiraju na manikuri. 
 
 
Efektne manikure se uređuju jednostavnim grafičkim crtežima kao što su točkice, kvadrati, trokutići ili ravne stroge linije u različitim kombinacijama. Svima najdraži uzorci su prugice, cvijeće i srca.
 
 
Novi trend ove sezone je takozvana split manikura - visoki kontrast u boji i teksturi nokta. Radi se o kombinaciji dviju vrsti manikura. Na jednoj ruci nokte lakiramo nježnim tonovima, više pastelnim i finiširamo sjajnim lakom, dok drugu ruku lakiramo u tamnim bojama s mat finišom. 
 
 
Nokti u bojama sladoleda dobitnici su aktualnosti ove sezone. Sprinkle manikura koja je dobila ime po ukrašavanju slastica kao što su kolačići, krafne i sladoledi. Što šarenije to bolje, tako vrijedi i za nokte koje na kraju dobivaju vrlo zabavan i veseo efekt.