Ovo su trenutno 3 najpopularnija para cipela u Zari

Foto: Zara

ZARA nam već godinama nudi odlične modne uspješnice.

Haljine, cipele, torbe, jakne i kaputi, traperice, košulje i hlače... Nema toga što ovaj španjolski brend nema u ponudi, a da žene nisu razgrabile.
 
A čini se kako će uskoro biti tako i s cipelama iz najnovije kolekcije, a prema podacima brendove "Best Sellers" opcije, ova tri para trenutno su najpopularnija.
 
Radi se, također, o tri potpuno različita para - špic balerinkama, štiklama te čizmama čarapama na petu pa smo sigurne da ćete pronaći nešto za sebe.
 
Balerinke dolaze u baršunastoj plavo-crnoj verziji, s velikom mašnom na prednjem djelu, a izgledaju puno skuplje nego što jesu, što je uvijek dobra vijest.
 
 
200 kuna
 
Štiklice u prekrasnoj, ljubičastoj boji, s tankim remenčićem oko gležnja, također idu u špic, a vjerujemo kako bi ih odmah odobrila i sama Carrie Bradshaw.
 
 
550 kuna
 
A o popularnosti čizmica čarapa ne moramo ništa puno govoriti, jer vjerujemo kako već sve dobro znate, kada je u pitanju ova jesen. Ove iz Zare dolaze sa srebrnom petom, koja nije prevelika pa će biti odličan izbor i za dan i za noć.
 
 
400 kuna