Pao je i poljubac za laku noć: Ellie Goulding i princ Harry uhvaćeni u prisnom druženju

Foto: Splash News, Getty, JLP, Instagram

PJEVAČICA je odnedavno sretno slobodna.


Nije tajna kako princ Harry voli plavuše, a navodno je sada bacio oko na pjevačicu Ellie Golding.

Duo je uhvaćen prošlog mjeseca na jednom eventu, u prilično prisnom druženju, a odmah su se javili i očevici sa svojim ispovijestima.



"Čitavo se vrijeme nisu odvajali jedno od drugoga te su zajedno podijelili i dekicu. No, zabavu su napustili zajedno, a ona svega nekoliko minuta nakon njega."

Navodno se par i poljubio, a 31-godišnji Harry se drugi dan na polo utakmici pohvalio prijateljima kako mu se Ellie jako sviđa, a čini se kako i ona dijeli isto oduševljenje princom.



No, ako si počela zamišljati bajku, to bi mogao biti problem, obzirom na to kako je Ellie celebrity osoba, a kraljevska obitelj ne bi gledala blagonaklono na to. "Palača nikada ne bi prihvatila Ellie kao Harryjevu ozbiljnu curu", zaključio je drugi izbor.

No, činjenica je kako je princ nekada bio vrlo nestašan te je obožavao "zločeste cure", koje su voljele tulumariti kao on, dok je Ellie više skoncentrirana na karijeru i vježbanje, nego na lude tulume.



Uz to, cura je već odavno osvojila vrhove glazbenih ljestvica pa će vjerojatnu i strogu kraljicu baku.

Pssst! Harry i Ellie prijatelji su od 2014. godine, kada su se prvi put sreli također na jednom društvenom događanju, a počeli su flertovati preko poruka prije nekoliko tjedana. Ellie je taman u to vrijeme prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom Dougijem Poynterom.