Par koji ruši holivudske standarde proslavio 30. godišnjicu braka: U čemu je njihova tajna?

Foto: Getty, Twitter, Instagram

IAKO su holivudski brakovi najčešće kratkog vijeka, postoji nekoliko holivudskih parova koji traju.

Tako su prošlog vikenda 30. godišnjicu braka proslavili Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson.

Par se vjenčao davne 1988. godine, a Hanks je za veliku godišnjicu na svojem Twitteru objavio fotografiju kojom je obilježio taj dan.

Trideset godina braka

Objavio je fotografiju sa suprugom na dan vjenčanja i fotografiju njih dvoje danas, a na obje su sretni i nasmijani što pokazuje kako su se oduvijek dobro zabavljali i, još važnije, da se još uvijek dobro zabavljaju.

"30 godina 30. travnja. Od '88 do '18. Čarobni brojevi. Hanx i Rita Wilson", napisao je Oscarovac,


Njegova supruga istu je fotografiju podijelila na Instagramu i napisala "30. travnja 1988. - 30. travnja 2018. godine. Trideset na tridesetu zlatnu godišnjicu. Održavam ljubav na životu s Tomom Hanksom."


Supružnici su prošlog vikenda svoju tridesetu godišnjicu proslavili na velikoj zabavi koju su priredili u Los Angelesu, javlja časopis People, a dodaju i kako je zabava bila puna zvijezda.

Goldie Hawn, Kurt Russell, Kate Hudson, Oprah Winfrey i Jimmy Kimmel samo su neki od njihovih poznatih prijatelja koji su im se pridružili u proslavi.

Tajna dugog braka


Hanks je nedavno otkrio i tajnu njihovog dugog braka.

"Tajnu sreće jedno s drugim smo otkrili odavno, a to je da uvijek govorimo istinu jedno drugom", rekao je Hanks.


Dodao je i kako pomaže i to da su on i Rita oduvijek ludi jedno za drugim.

"Reći ću da sam od našeg prvog susreta mislio da postoji nešto ludo u vezi s njom. Upoznao sam je i pomislio: O Bože... Tu se nešto sprema'', zaključio je poznati glumac.

Čini se i kako je bio u pravu jer njihova ljubav i brak traju već 30 godina, što je, posebno za Hollywood, zaista velik uspjeh.