Paris i Kim 2006. i 2016.: Slika koja je dočarala sve promjene na njihovim licima

Foto: REX, Getty, Instagram, WENN

NJIHOVO neprijateljstvo napokon je gotovo.

Kim Kardashian i Paris Hilton nekada su bile najbolje i nerazdvojne prijateljice, no nakon što se javnost počela više interesirati za zanosnu crnku, ljubav je odjednom pukla.
 
 
Mnogi su za to okrivili ljubomoru razmažene Paris, a cure su se godinama kasnije javno prepirale. No, čini se kako je ta svađa daleko iza njih, jer su se na nedavnoj božićnoj zabavi kod mame Kris Jenner veselo družile, a zajedno su i pozirale.
 
 
Sliku je na Instagramu objavila sama Paris, koja je zasjala u crnoj, čipkastoj haljini, dok je Kim nosil zlatnu, a look je upotpunila raskošnim chokerom s križem.
 
 
Spomenuta fotografija tako nas je nakratko vratila u 2006. godinu te podsjetila na gotovo identičnu sliku, koju su cure snimile na jednom eventu, i koja odlično pokazuje koliko su se stvari promijenile, posebno na njihovim licima.
 
 
Iako su tu naravno i godine, točnije cijelo desetljeće, vidljive su i brojne estetske operacije, kojima su se cure podvrgnule, kako bi izgledale što bolje, posebno Kim, za koju se niti ne zna što je sve točno uređivala kod plastičnog kirurga.
 
 
Prosudite sami.