Pažnja, obožavateljice Seks i grada: Carrie Bradshaw se vratila!

Foto: Getty Images

TAMAN kada smo se pomirili s tim da od trećeg nastavka filma Seks i grad neće biti ništa, Sarah Jessica Parker je vratila Carrie Bradshaw.

Najpoznatija televizijska stilska ikona iznenada se pojavila na Instagramu slavne glumice koja ju je tumačila u kultnoj seriji i dva filma. Saraha Jessica je objavila kratak video u kojem šeće njujorškim Manhattanom dok u pozadini svira poznata melodija Seks i grada, u izdanju u kakvom bismo danas mogli zamisliti i Carrie.

Video započinje kadrom njenih bijelih čipkastih čizmica s otvorenim prstima, a kamera se lagano podiže prema suknji od tila, komadu koji Sarah, odnosno Carrie, nosi i u uvodnoj špici serije i koji je ovoga puta iskombinirala sa zlatnom bluzom. Kadar se zatim prebacuje na njenu glavu i pred kraj se na ekranu pojavljuje poruka "Pour It Forward", odnosno u slobodnom prijevodu na hrvatski "pogurajte unaprijed".

"Moja stara prijateljica se vratila nakratko"; napisala je Sarah Jessica ispod videa te je otkrila još i da je riječ o novoj suradnji s brendom koji nije imenovala za kampanju sa "svrhom do koje nam je svima stalo". 

O čemu je točno riječ, saznat ćemo uskoro, kako je glumica najavila na svojem Instagramu, no svakako nam je drago ponovno vidjeti legendarnu Carrie.