Pet hit modela cipela za proljeće koje savršeno idu uz haljine i suknje

Foto: Instagram

PROLJEĆE je iza ugla i vjerujemo da su mnoge od vas već počele razmišljati o proljetnoj modi, posebice o lepršavim haljinama i suknjama.

Bliži se i vrijeme kada ćemo čizme zamijeniti laganijom i otvorenijom obućom, a dobra je vijest da se svi hit modeli cipela za proljeće savršeno slažu sa svim tipičnim proljetnim komadima pa će vam svakodnevno slaganje outfita biti lakše nego dosad. 

Doznajte u koje se modele obuće isplati uložiti ovog proljeća i pogledajte kako ih već sad kombiniraju influencerice s Instagrama.

1. Block potpetice

Stabilne četvrtaste potpetice i ove sezone ne izlaze iz mode, a savršen su izbor za dame koje uz eleganciju, cijene i udobnost.

2. Espadrile

Ravne ili s platformom - sasvim je svejedno. Bitno je da je đon napravljen od špage, a s obzirom na to da su espadrile već toliko dugo u modi da su postale klasik, na ovom trendu će uštedjeti mnoge od vas koje ih već imaju u ormaru.

3. Natikače

I dok su prije par godina u modi bile neugledne gumene natikače za plažu, ovog proljeća nosit će se njihove elegantnije kožne varijante, kakve su se nosile i u devedesetim godinama prošlog stoljeća. Dodatne stilske bodove donijet će vam modeli s potpeticama koji ipak nisu pametan izbor za žene koje ne znaju hodati na visokim petama.

4. Minimalističke sandale

Ove godine u modi je minimalizam, a sandale s dva do tri tanka i jedva primjetna remena savršen su primjer tog trenda te se slažu uz baš sve što imate u ormaru.

5. Platnene tenisice

Ljubiteljicama tenisica za ovo proljeće modni stručnjaci preporučuju platnene modele, koji osim što su lagani, najbolje idu uz haljine i suknje.