Pet hit modela haljina koje ćete ovog ljeta viđati posvuda

Foto: Instagram

LJETO je nezamislivo bez lepršavih haljina koje istovremeno jamče spas tijekom visokih temperatura i chic izgled.

I ovo, kao i svako ljeto, donosi neke nove trendove u haljinama, a u nastavku donosimo top pet modela koji su preplavili Instagrame fashionistica i koje ćete ovog ljeta viđati posvuda, kako na društvenoj mreži tako i na ulicama.

Slip haljina

Obilježile su modu devedesetih, a onda su prije nekoliko godina ponovno postale hit. Nalik na spavaćice, slip haljine odišu elegancijom, ali i seksepilom, te su sjajan odabir za razne prilike.

Haljina s gumbima

Romantične i retro, midi haljine s gumbima duž prednjeg dijela jedan su od vodećih trendove ljeta i slove kao univerzalno laskave.

Kombinirani uzorci

Haljine koje krše zastarjelo pravilo kombiniranja različitih uzoraka također su postale hit prije nekoliko sezona, a njihov razigrani izgled čini ih savršenim odabirom za ljeto.

 S točkicama

Iako su prošlog ljeta bile veliki hit, haljine s uzorkom točkica baš nikada ne izlaze iz mode, pa tako ni ove sezone, i uvijek jamče komplimente.

Životinjski uzorci

Ono što su prošlog ljeta bile haljine na točkice, ovog su modeli životinjskih uzoraka. Najpopularniji su leopard i zmijski, no nećete pogriješiti ni s bilo kojim drugim životinjskim printom.