Pogledajte novu Chanelovu muzu i novu kolekciju inspiriranu Indijom

NAJNOVIJA modna glasina je da je manekenka Alice Dellal, koja je najpoznatija po svojoj obrijanoj glavi i imidžu punkerice, postala novo zaštitno lice za reklamnu kampanju za torbice Chanel. Premda glasine još uvijek nisu potvrđene, WWD tvrdi da je britanska manekenka i glazbenica oduševila slavnog Karla Lagerfelda i postala njegova nova muza.

Karl Lagerfeld je prije nekoliko dana oduševio modne znalce pokazavši svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2012./2013. za koju mu je inspiracija bila Indija i njezini raskošni materijali i boje. Reviju su nosile samo vrhunske manekenke i Karlove miljenice poput Yasmin i Amber Le Bon te Stella Tennant, a dekor je, kao i uvijek bio raskošan i glamurozan. Manekenke su hodale između ogromnih stolova na kojima je bila postavljena prava gozba, a po stolovima je kružio vlakić na paru s izrezbarenim logom CC.

"Ovo je pariška verzija Indije.", objasnio je Lagerfeld koji sam nikad nije bio u Indiji, ali kolekciju je stvorio prema nacrtima koje je Coco Chanel napravila pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Lagerfeldovu viziju Indije pogledajte ovdje: