Poljupci na balkonu potvrdili vezu Heidi Klum sa 16 godina mlađim

Foto: Splash News, Instagram

NJEMAČKA manekenka ponovno je sretno zaljubljena.

Iako se za 44-godišnju Heidi Klum često može čuti kako nema sreće u ljubavi, zanosna i vrlo zaposlena manekenka ponovno je zaljubljena preko ušiju, i to u 16 godina mlađeg.
 
 
Radi se o 28-godišnjem glazbeniku i članu boy benda Tokio Hotel Tomu Kaulitzu koji je donedavno bio raspjevani klinac s dugim dreadlocksima, no sada više ne izgleda tako.
 
 
Prve glasine o paru pojavile su se ranije ovoga mjeseca kada s uhvaćeni zajedno u noćnom provodu u Zapadnom Hollywoodu, a njihovi nedavni poljupci na predstavljanju nove sezone talent showa America's Got Talent, na koje je Heidi stigla u vrućem kompletiću crvenog blejzera i kratkih hlačica koje su otkrile njezine savršene noge, sve su potvrdili.
 
 
A iako mu je tek 28, dotični je 2016. godine potpisao papire za razvod sa suprugom Rijom Sommerfeld s kojom je u bračnoj zajednici bio svega godinu dana, a od tada je nekoliko puta istaknuo kako je slobodan, što se očito promijenilo kada je upoznao Heidi.
 
 
Manekenka iz braka s glazbenikom Sealom ima troje djece te kćerkicu Leni koju je on priznao nakon što to pravi otac Flavio Briatore nije htio nakon kratke romanse s njezinom mamom koju je kukavički ostavio dok je još bila trudna.
 
 
I sama Heidi i dan danas inzistira kako je Seal njezin pravi otac, a s glazbenikom je ostala u vrlo bliskim odnosima radi djece.