Poput napaljenih tinejdžera: Eva Longoria i zgodni suprug uživaju u Španjolskoj

Foto: Splash News, Instagram

EVA Longoria proživljava najbolje trenutke svog života.

Lijepa glumica prije nekoliko se mjeseci udala za šarmantnog biznismena Jose Bastona, nikada nije izgledala bolje, a i na poslovnom planu joj ide odlično.
 
 
A golupčići posljednjih dana uživaju na španjolskoj Formenteri, gdje su uhvaćeni u vrućim poljupcima i zagrljajima, kao da su na početku veze.
 
 
41-godišnja glumica i producentica tom je prilikom zasjala u svijetloplavom bikiniju te je još jednom pokazala kako izgleda odlično i s malo krpica na sebi.
 
 
Zaljubljenom paru osmijeh nije silazio s lica, a kasnije su im se pridružili i prijatelji, s kojima su se zabavljali, slikali i plesali na jahti.
 
 
 
Podsjetimo, "sudbonosno da" par je izgovorio u svibnju u Meksiku, pred 200 gostiju, a Evi je vjenčanicu napravila najbolja prijateljica Victoria Beckham. Par je zajedno od studenog 2013. godine, a markantni biznismen pred svoju je dragu kleknuo prošle godine u prosincu, usred pustinje u Dubaiju.
 
 
No, čini se kako je par zaljubljen baš kao i prvog dana, što je svakako lijepo za vidjeti.
 
Pssst! Zgodni par istu se večer zabavljao u jednom noćnom klubu s nogometašem Cristianom Ronaldom, koji je također odabrao Španjolsku za ljetni odmor s obitelji i prijateljima.