Potpuno bijelo izdanje Victorije Beckham koje je razbila detaljima u hit boji sezone

 

 

Foto: Splash, Instagram

 
GOSPOĐA Beckham sklona je slaganju sličnih outfita kojih se drži dok joj ne dosade.
 
Ovog proljeća ponovo je uskočila u svoju omiljenu kombinaciju košulje i "midi" suknje, no sada se zakačila na jednu boju u kojoj smo je do sada viđali rijetko. Victoria je došla pružiti podršku svojoj prijateljici Evi Longoriji koja je jučer dobila zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih u potpuno bijelom svilenom izdanju koje je razbila salonkama i torbicom u hit nijansi sezone te dokazala da te dvije boje čine savršen par.
 
 
Institut za boje Pantone ljubičastu je proglasio bojom 2018. godine, a modni svijet zakačio se na nijansu lavande koju bivša Spajsica nosi na modnim dodacima. Kombinaciji "muške" košulje i suknje A-kroja dašak luksuza osigurala je nježna, sjajna tkanina, a sve komade koje nosi Victorija potpisuje sama, jer je sama sebi i najbolja reklama. Dizajnericu smo i ranije ovog proljeća vidjeli u još jednom jako sličnom i elegantnom bijelom izdanju koje možete pogledati OVDJE i čini se da je to njena nova omiljena uniforma u kojoj ćemo je do kraja sezone sigurno vidjeti još nekoliko puta.
 
 
S druge strane, njena trudna prijateljica, ujedno i zvijezda eventa, na predstavljanje svoje zvijezde došla je odjevena u crno i to u mini čipkastu haljinu s volanima koja je jedva prekrila njen trudnički trbuh.