Poznata Hrvatica druži se sa slavnim manekenkama na prestižnim Tjednima mode

Foto: Instagram

NEW YORK, London pa Milano - tako ove veljače izgleda život poznate domaće blogerice.

Kada bismo rekli da joj ne zavidimo, lagali bismo jer proteklih mjesec dana obilazi svjetske modne metropole, prati revije poznatih dizajnerskih kuća i druži se s najvećim facama iz svijeta mode. A riječ je o Sonji Kovač koja trenutno živi život iz modnih snova na prestižnim Tjednima mode.

 
 
 
 
Prva postaja bio je New York, gdje se domaća blogerica svojim modnim odabirima, poput žutih Balenciaga čizama, Gucci torbice s logom i Dior cipelica s otvorenom petom te drugim hit komadima odlično ukopila među svjetske fashionistice.
 
 
 
 
U istom stilu nastavila je i u Londonu, gdje su glavnu riječ u njenim stajlinzima vodile crvena Valentino torbica sa zakovicama, crne Givenchy čizmice s remenjem, hlače od vinila te odvažna crveno-ružičasta haljina.
 
 
 
Modni svijet ovaj se tjedan preselio u Milano, a s njim i Sonja koja je danas u svojim Instagram storyjima objavila video iz backstagea revije Alberte Ferretti, gdje se družila s nekima od najpoznatijih manekenki, uključujući Gigi Hadid, Joan Smalls i Kaiu Gerber.
 
 
 
Veselimo se njeni outfitima u Milanu, a za tjedan dana očekujemo je i u Parizu!