Poznate Hrvatice sinoć su blistale u čipkastim haljinama, a samo jedna u kožnoj

Foto: Robert Gašpert, Ivana Kaurloto

LJEPOTICE su sinoć okupirale Hrvatsko narodno kazalište.

Povod tome bila je revija vjenčanica hrvatskog dizajnera Ivana Alduka, koji je time obilježio i 10. godina karijere.



Među uzvanicama su bile Jelena Rozga, Renata Sopek, Ivana Delač-Đolo, Kristina Krepela, Mia Kovačić, Ana Radišić, Mirela Forić Srna, Ingrid Divković te druge slavne dame, koje su redom izabrale elegantne haljine, što Aldukove, što nekih drugih dizajnera.



Na njima je uglavnom prevladavala romantična čipka, dok se Mirela Forić jedina odlučila za potpuni kontrast - crnu, kožnu haljinicu, koju je odlično nosila te još jednom pokazala zašto se smatra jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

Pjevačica Jelena Rozga zasjala je u potpuno crnoj kombinaciji,koju je podigla uz odlične zlatne štikle, dok se voditeljica Mia Kovačić također odlučila za crno, i to za kreaciju slavnog dvojca eNVy room, za koji je nedavno snimila i bajkovitu modnu kampanju u Marakešu.



Glumica Kristina Krepela blistala je u dugačkoj čipkastoj haljini, za koju je zaslužan upravo Ivan, a posebno nas je oduševila prekrasna zelena boja, i koju je odlično iskombinirala na kožnu jaknu.

Lijepa voditeljica Renata Sopek blistala je u bijeloj haljini novog domaćeg brenda Lamarpe, koja je istaknula njezine već poznate atribute.



A čiji vam se styling najviše sviđao, ostavljamo vam da prosudite sami.