Premijera filma "U zemlji krvi i meda": Angelina oduševila jednostavnom elegancijom, domaće cure joj bile za petama

PREKRASNA glumica Angelina Jolie prisustvovala je na sinoćnjoj premijeri svog filma "U zemlji krvi i meda" i svojom ljepotom i jednostavnošću oduševila uzvanike. Lijepa brineta ispunila je sva očekivanja održavši govor za publiku prije filma u kojem se pokazala iznimno suosjećajnom, jednostavnom i simpatičnom. Za posjet Zagrebu, Angelina nas je počastila prekrasnom dugačkom haljinom J. Mendel, koja joj je stajala zaista besprijekorno, a toaletu je upotpunila naušnicama s potpisom Robert Procop i svijetlosivim cipelama.

Dress code: Svečana toaleta

Kako je na pozivnici za premijeru bilo strogo naznačeno da je svečana toaleta obavezna, domaće su se ljepotice zaista potrudile kako bi zablistale. Donosimo vam pregled najljepših haljina po izboru Index Rougea.

Glavna glumica ovog potresnog filma, Zana Marjanović, odlučila se za izvrsnu bež haljinu hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, koju je upotpunila plavim remenom s istim potpisom.

Vlasnica jedne od najljepših haljina te večeri svakako je bila Vanja Halilović. Atraktivna Vanja obukla je usku bež haljinu sa crnim dodacima koja je istaknula njezinu seksi figuru. S raspuštenom kosom s bogatim loknama i glamuroznim make upom, izgledala je kao da je sišla s modne piste.

Anica Kovač obukla je prekrasnu dugačku haljinu tamnoplave boje koja je istaknula njezinu manekensku figuru. Sve je iznenadila odabirom ljetnih sandala s obzirom na to da je vani još uvijek snijeg, no moramo priznati da je gospođa Kovač zaista izgledala izvrsno.

Bojana Gregorić nije obukla svečanu toaletu, no izgledala je i više nego elegantno. Lijepa glumica obukla je svijetlosivu suknju s volanima te zgodan sako s asimetričnim kopčanjem, ispod kojeg je obukla prozirnu bež majicu s uzorkom. Srebrne sandale istakle su njezine duge vitke noge.

Nataša Janjić odabrala je prekrasnu mini haljinicu s prozirnim gornjim dijelom koja je djelovala svečano, ali i mladenački. Sa izvrsno obučenim Joškom Lokasom u sivo - crnoj kombinaciji, činila je jedan od najljepših parova te večeri.

Kao i obično, Lejla  Šehović bila je obučena po posljednoj modi, pa smo na njoj mogli vidjeti novi trend za nadolazeće proljeće - bijelu haljinu od čipke. Zgodna Lejla ovu je haljinu upotpunila na originalan način - umjesto očekivanih neutralnih detalja, izabrala je crvene cipele i zlatnu torbicu.

Atraktivne crnke Sanja Duggan i Kristina Bradač odlučile su se za toalete u svijetlim tonovima, pa je tako Kristina izabrala dugačku bijelu toaletu, a Sanja svijetlorozu koktel haljinicu.