Prepoznajete li ga? Britanski pjevač posljednjom fotografijom zabrinuo obožavatelje

Foto: Instagram, Splash News

OBOŽAVATELJI su u šoku.
 
Britanskog pjevača Sama Smitha upoznali smo još 2012. godine, kada je bio nešto punašniji, no uz njegov savršen glas, to je također postao njegov zaštitni znak.
 
No, kako su se mijenjala godišnja doba, tako se mijenjao i Sam, a posljednjom fotografijom na Instagramu, poprilično je zabrinuo svoje vjerne obožavatelje.
 
 
Naime, na fotografiji se 23-godišnji pjevač pohvalio vitkom linijom, no brojni komentari ispod nje, pokazali su kako obožavatelji ne dijele jednako uzbuđenje oko gubitka kilograma sa svojim idolom.
 
"Više ne liči na sebe", "Zašto je Sam toliko smršavio, zar je bolestan?, "Sada će nestati i njegov glas", samo su neki od komentara ostavljenih ispod slike.
 
 
Naravno, dio obožavatelja odmah je stao na njegovu stranu, objašnjavajući kako je bitno samo da je on sretan i zdrav.
 
"Obožavam hranu. Stalno sam u pokretu, no ne mogu si pomoći koliko volim jesti. Bit će to bitka do kraja života", u jednom je intervjuu otkrio mladi Britanac.
 
"Ne radi se o dijeti koja me ubija. Kad želim jesti nešto loše, pojedem to, no nije to kao prije. Obožavam prženu piletinu i sir i tu si ne mogu pomoći", zaključio je.
 
 
No, čini se kako je želja za vitkijom linijom ipak bila jača od svega, a tebi ostavljamo da procijeniš izgleda li Sam bolje ili lošije.
 
Pssst! Mladi pjevač ove je godine nominiran i za prestižnu nagradu Oscar, za pjesmu "Writing's On The Wall", koja je bila naslovna pjesma najnovijeg filma o Jamesu Bondu.