Prije silikona i operacija: Ovako je izgledala žena koja je uspjela nadmudriti Kardashiane u vlastitoj igri

Foto: Instagram, Splash

BLAC Chyna predstavlja se kao model, djevojka iz spotova i poduzetnica, no zapravo je samo još jedna cura sa Z-liste koja pod svaku cijenu želi biti slavna.

Ipak, ova trash zvijezda iz žutih časopisa dobila je vojsku obožavatelja zahvaljujući činjenici da je reality zvijezde Kardashiane uspjela nadmudriti u njihovoj igri te se uvući u njihovu obitelj i tako si osigurati dobaru zaradu.



Sapunica koju ni najmaštovitiji scenaristi ne bi mogli osmisliti

Blac Chyna, pravim imenom Angela Renée White, bila je dobra prijateljica Kim Kardashian, a možemo ju vidjeti i u nekoliko epizoda reality showa "Keeping up with the Kardashians", koji je Kim lansirao u zvijezde.

Od 2011. do 2014. godine bila je u vezi s reperom Tygom, s kojim ima sina Kinga Caira Stevensona.



Nakon prekida Tyga je prohodao s tada 17-godišnjom polusestrom Kim Kardashian, Kylie Jenner, a o njihovoj ljubavi pisalo se svaki dan.

Na taj udarac Chyna je odgovorila još jačim udarcem - uhvatila se Roberta Kardashiana, polubrata Kylie Jenner koji se otuđio od obitelji prije nekoliko godina.



Njihova veza Kardashiane je ostavila u šoku, no mama Kris svom je jedinom sinu i njegovoj novoj curi kupila raskošnu vilu kako bi imali gdje živjeti.



Samo nekoliko mjeseci nakon prvog poljupca, Chyna je ostala trudna s Robom, a par je najavio i raskošno vjenčanje koje će, pretpostavlja se, platiti Kardashiani.


Kako bi do kraja dotukla omraženu reality obitelj, Chyna je već objavila kako će uzeti prezime Kardashian, a patentirala je ime i prezime svoje buduće kćeri Angele Renee Kardashian i svima dala do znanja da će na njemu graditi svoj modni brand.

Jesmo li spomenuli da je njezina najbolja prijateljica Amber Rose, bivša cura Kanyea Westa koji je oženjen za Kim?



Plastika na sve strane

Ovoj 29-godišnjoj "poduzetnici", ulazak u kuću Kardashianovih omogućile su i bujne obline, po koje je, naravno, otišla kod plastičnog kirurga. 157 centimetara visoka starleta dotjerala je i nos i obraze, a njezina bujna kosa zapravo su samo umeci.



Ovako je izgledala prije desetak godina, kada je pohađala školu za kozmetičarke: