Princeza Charlotte danas slavi 1. rođendan: Imamo 4 nove fotke i popis glamuroznih poklona

Foto: Twitter

STIGLO je vrijeme da zablista i mala princeza Charlotte!

Kćerkica Kate Middleton i princa Williama danas slavi 1. rođendan, a tim povodom kraljevska obitelj na svom je Twitter profilu objavila 4 nove fotke male slavljenice. Fotografije je, naravno, snimila brižna mama Kate.

Preslatka Charlotte na svojim je rođendanskim fotkama sama i pozira odjevena u štramplice i haljinice u pastelnim bojama te pripadajuće kardigane, a na glavi ima mašnicu. 

Sudeći prema fotografijama, princeza Charlotte najviše voli jednostavne igračke, prikladne za djecu njezine dobi, no pokloni koje je dobila za 1. rođendan sve su samo ne obični.

Kako izvještava Telegraph, mala Charlotte za 1. je rođendan dobila poklone od brojnih kraljevskih ličnosti, 4 predsjednika i tri premijera.

Predsjednik Kine poslao joj je set skupocjenih porculanskih figura, predsjednik  Mexica srebrnu zvečku, a djed princ Charles poklonio joj je zvečku sa safirima i dijamantima, vrijednu 30 000 funti.

Obitelj Obama ipak se odlučila za nešto jednostavnije poklone, s kojima se curica zaista može i igrati. Kad su nedavno posjetili Kensingtonšku palaču, dočekao ih je samo princ George jer je Charlotte već spavala, ali Barack i Michelle nisu zaboravili njezin rođendan. Za djevojčicu su ostavili slagalicu i plišanog psića.

Izraelski predsjednik također je bio praktičan pa je za Charlotte dao izraditi ružičastu haljinicu s natpisom: "Iz Izraela s ljubavlju".

Charlotte je dobila i 2 skafandera, kaputić, puno dekica i igračaka, te hrpu čestitaka iz cijelog svijeta, ali i iz škola i vrtića Velike Britanije.

Tetka Pippa baš se i nije iskazala. Svojoj je nećakinji poklonila biorazgradive pelene!