Pripreme za plažu nikada nisu bile lakše, doznajte i zašto!

Foto: Promo

DOLASKOM sunca i viših temperatura, želja za prozračnim haljinama, kupanjem i sunčanjem prirodno raste. Kako bismo potpuno samouvjereno uživali u outfitima po izboru i bezbrižno provodili dane na plaži, Geomar je lansirao apsolutni novitet koji učinkovitom primjenom daje izvrsne rezultate!

Geomar je vodeći proizvođač anticelulitnih proizvoda i prirodne kozmetike, a u svojim formulacijama koristi isključivo blagotvorne prirodne sastojke. Anticelulitna linija proizvoda sadrži sastojke iz Mrtvog mora – rudnika bogatstva za ljepotu - koji zahvaljujući jedinstvenim oligoelementima dubinski regeneriraju kožu. Potpuno nov proizvod sadrži čak i zanimljive sastojke poput zelene kave i kombinacije tri vrste gline.

Riječ je o Geomar blato/kremi čija je najveća prednost učvršćivanje kože bez ispiranja! To je nov, specifičan tretman za učvršćivanje koji kombinira učinkovitost blata i praktičnost korištenja kreme. Brzo se upija, omogućuje oblačenje odmah nakon primjene, a na koži stvara ugodan film s efektom zaglađivanja. Ne sadrži izvore joda koji nastaju iz algi što je izrazito bitno za sve one koji imaju problema sa štitnjačom.

Formula blata sadrži 95% sastojaka prirodnog podrijetla koji djeluju na područja zahvaćena celulitom te ona područja koja zadržavaju vodu. Zelena, crna i bijela glina doprinose djelovanju detoksikacije, zelena kava ima efekt učvršćivanja kože i toniranja, morska sol pomaže odvojiti višak tekućine koje tkivo zadržava, dok oligoelementi iz Mrtvog mora obnavljaju sjaj i elastičnost kože. Uz neprekidnu uporabu smanjuje vidljivost celulitnih nepravilnosti: koža se puno više hidrira, učvršćuje i tonizira!

Geomar blato/kremu preporučuje se koristiti dva puta dnevno, ujutro i navečer, najmanje 30 uzastopnih dana za optimalne rezultate, a može se pronaći u dm prodavaonicama po cijeni od 109,90 kuna.