Prozirne muške kupaće gaće ne ostavljaju nimalo prostora mašti

Foto: maverickswimwear.com

TREND prozirne odjeće preselio se i u muški ormar.

I dok žene već nekoliko sezona hodaju u prozirnim haljinama i cipelama te nose prozirne torbice, muška moda odmah je otišla korak dalje i transparentni trend dovela na plažu.

Potpuno prozirne muške kupaće gaće brenda Maverick Swim postale su hit na Internetu jer ne ostavljaju nimalo prostora mašti.

Naziva Berlin Transparent Waterproof Beach Short, cijena ovih kupaćih je 26,99 dolara, što je oko 180 kuna, a dolaze u ograničenom broju te još uvijek nisu rasprodane. A jasno nam je i zašto jer sumnjamo da postoji velik broj muškaraca koji bi se u njima usudili ići na plažu.

Na službenoj stranici brenda model koji ih reklamira ispod njih nosi crne gaće Speedo, a u njihovom opisu piše i da je izbor na vama hoćete li ispod njih nositi još jedan par kupaćih ili ćete, "iz zabave", pokazati sve. Sumnjamo da bi to ikome bilo zabavno vidjeti na plaži, osim ako se ne radi o nudističkoj. 

A još jedna zanimljiva informacija koja stoji u njihovom opisu jest da ćete u ovim gaćama na plaži "iskakati iz mase" , ali ne zato što su potpuno prozirne, nego zbog neonske vezice i obruba. Da, to je definitivno najupečatljiviji detalj na njima...