Prvi trening nakon tragedije: Lamar Odom snimljen kako planinari s Khloe i Kim

Foto: Splash News, Instagram

LAMAR Odom odlično se oporavlja uz pomoć bivše supruge i njezine sestre.

NBA košarkaš, koji je u listopadu prošle godine pronađen na podu jednog bordela u nesvjesnom stanju te je umalo umro uslijed kombinacije droge i alkohola, odlično se oporavlja i to uz pomoć bivše supruge Khloe Kardashian i njezine sestre Kim.
 
Naime, slavne sestre nedavno su bile na planinarenju, a obje su postavile live-streaming na svojim aplikacijama, kao i fotografije na svojim Instagram profilima. 
 
Tako se i saznalo kako sestrama društvo pravi Lamar, iako se na fotografijama vidi samo njegova ruka.
 
 
Iako je svoje prve korake košarkaš napravio još u prosincu prošle godine, ovo mu je bio prvi trening, a kako doznaje TMZ, Lamar je odradio cijeli put bez ikakvih problema.
 
Iako nema potvrde kako je problematični Lamar ponovno osvojio bivšu suprugu, Khloe je često u intervjuima isticala kako će ga uvijek voljeti te kako će on uvijek biti dio obitelji. U međuvremenu je najmlađa sestra Kardashian našla i novog dečka, 26-godišnjeg košarkaša Jamesa Hardena, no ni tu nitko više nije siguran što se događa.
 
 
Podsjetimo, Khloe je papire za razvod predala u prosincu 2013. godine, no povukla ih je nakon što je Lamar završio u bolnici. 
 
On je prije nekoliko mjeseci pronađen na podu jednog bordela u Nevadi, gdje je puna 4 dana pio, drogirao se te orgijao s prostitutkama, a pretrpio je i nekoliko moždanih udara.
 
Nakon što se probudio iz kome, navodno je bivšoj supruzi obećao kako se više nikad neće drogirati, no još uvijek se ne zna je li mu ona sve oprostila.
 
 
Za to vrijeme, Khloe snima show "Kocktails with Khloe" te redovito iznenađuje fanove svojom tjelesnom transformacijom.