Prvo je svog 21 godinu starijeg zaručnika hvalila na sva zvona, a sad ga je ostavila

Foto: Getty

POGAĐATE o kojem se holivudskom paru radi?
 
Radi se o 27-godišnjoj holivudskoj miljenici i Oskarovki Jennifer Lawrence te 21 godinu starijem redatelju Darrenu Aronofskyjem koji su se spetljali još u listopadu 2016. godine.
 
 
Par se navodno i prije nekoliko mjeseci zaručio, a jedno su drugo hvalili na sva zvona nakon što je upravo ona bila glavna zvijezda njegovog najnovijeg filma, horora "Mother!" kojeg je kritika pokopala.
 
 
Iako je nakon toga glumica izjavila kako više nikada ne želi raditi s njim, par je ostao zajedno i nakon snimanja, a ona ga je nazvala "briljantnim kreativcem", dok je on nju usporedio s jednim od najboljih košarkaša na svijetu, Michaelom Jordanom.
 
 
No čini se kako je za duo miješanje poslovnog i privatnog bilo kobno te ih više nećemo vidjeti zajedno na crvenim tepisima i premijerama zajedničkih filmova, jer se šuška kako je glumica ipak odlučila ostaviti svog starijeg dečka/zaručnika.
 
Kako prenose strani mediji, par nije zajedno već mjesec dana no još uvijek se ne znaju pravi razlozi prekida.
 
 
Jennifer je prethodno bila u vezi s glumcem Nicholasom Houltom te frontmenom grupe Coldplay, Chrisom Martinom, dok je 48-godišnji redatelj bio zaručen s još jednom glumicom, Rachel Weisz, od 2005. do 2010. godine, a par zajedno ima i 10-godišnjeg sina Henryja. Rachel je danas u sretnom braku s, još uvijek aktualnim tajnim agentom 007, Danielom Craigom.