Razigrani jesenski stajling Lejle Filipović prepun je trendi detalja

Foto: Instagram

BIVŠA Miss Hrvatske još jednom je potvrdila da modu ima u malom prstu.

Nakon što nas je nedavno oduševila u popularnoj jesenskoj "uniformi", a zatim i u kožnoj suknji koja je ove jeseni dobila odobrenje i Meghan Markle, Lejla Filipović pogodila je i sa svojim posljednjim stajlingom.

Na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira u zanimljivom jesenskom izdanju koje vrišti hit detaljima za ovu sezonu. 

Ono što prvo upada u oči na fotki je njezina voluminozna suknja od tila s vječno popularnim uzorkom točkica koju je Lejla hrabro uparila s čizmicama zmijskog printa, jednim od najpoželjnijih modela sezone. Zbog bijele boje koja dominira na oba komada, ali i crnih najlonki, kombinacija dvaju uzorka ne djeluje nimalo napadno, a Lejla ju je dodatno ublažila neutralnim bojama u ostatku outfita.

Veselu suknjicu iskombinirala je s jednostavnom crnom majicom kojoj je dodala tanki remen koji ju je u trenu učinio zanimljivijom, a usto je naglasila i Lejlin uski struk. Preko svega je obukla sivi kaput s dodatkom umjetnog krzna, detaljem koji je ove godine popularan i na drugim modelima zimskih jakni. Točka na "I" ovom razigranom stajlingu bila je beretka, kapa koja baš uvijek jamči chic izgled i koja je nepogrešiv modni odabir baš svake hladnije sezone.