Razliku od 15 godina zasjenilo besprijekorno tijelo zaljubljene manekenke

Foto: Splash News, Getty, Instagram

VELIKA razlika u godinama pala je u potpuno drugi plan.
 
19-godišnja manekenka Sofia Richie, koja slavu može zahvaliti isključivo ocu, legendarnom pjevaču Lionelu Richieju, prije nekoliko se mjeseci zaljubila u 34-godišnjeg Scotta Disicka kojeg je javnost upoznala kao partnera jedne od sestara Kardashian, Kourtney.
 
 
Bivši par zajedno ima troje djece, a bili su zajedno ukupno devet godina s prekidima, a nakon onog konačnog, oboje su utjehu pronašli u mlađim partnerima.
 
 
38-godišnja Kourtney tako već mjesecima ljubi 24-godišnjeg manekena Younesa Bendjimu, dok Scott i Sofia također ne skidaju ruke jedno s drugoga, a duo stalno uživa i na luksuznim putovanjima po toplijim krajevima.
 
 
 
Golupčići koji su zbog Scottove burne ljubavne i ovisničke prošlosti zabrinuli i tatu Lionela, trenutno uživaju u toplom Miamiju gdje je njihova kontroverzna veza pala u potpuno drugi plan kada se Sofia skinula u crveni bikini te pokazala besprijekorno tijelo.
 
 
 
 
Iako su shvatili kako su pod budnim okom znatiželjnih paparazza, par se nije dao smesti te se činilo kako se odlično zabavljaju.