Resetirajte se!

Foto: Promo

NIKADA nije kasno ili rano za napraviti promjenu u životu. Bilo kakvu, kako god se možda mala ili nevažna činila, jer male stvari vode ka velikima. Iako se svi mi u svojoj ustaljenoj rutini, takozvanoj zoni komfora u kojoj su nam svi i sve poznati osjećamo sigurno, ona nas zapravo nikuda ne vodi. Ukoliko to precrtamo u neku uvjetno rečeno realniju situaciju, kamo bismo stigli da stalno stojimo na mjestu? Nikamo. Želite li doista stajati stalno na istom mjestu?

Vrijeme je za promjene. Ne možete li se sami uvjeriti ili natjerati i ako vam treba neki "znak", znajte da je  ova godina, godina druge prilike prema astronomskim gibanjima. Zašto biste onda propustili takvu priliku?  
 
Za početak, zauzmite se za sebe! 

Budite si važni, dapače najvažniji i vodite računa o sebi u bilo kojoj situaciji, vezi, braku, prijateljstvu, na poslu. Stalno ste se stavljali na drugo mjesto i gdje vas je to dovelo? Jeste li se zbog toga osjećali bolje, sretnije, ispunjenije? Naravno da ne. Tražite napokon od partnera da vas doživljava tako, kao partnera, a ne nekog tko će biti tamo samo za njegovo zadovoljstvo. Na poslu, recite napokon to ne kada vas po tisućiti puta nepotrebno preopterete, ne cijene dovoljno, traže da po stoti put baš vi potegnete za druge jer oni drugi nisu stigli. Recite tome dosta! Je vi ste važni. 

Radite na sebi, svojoj formi ali i samoopouzdanju!

O dobrobiti vježbanja već sve znamo. Dajte, pokrenite se ovaj put napokon za stvarno. Nema boljeg osjećaja od onog kada odradite dobar trening i ispucate svu negativnu energiju. Ako pritom dodatno izgrađujete neke vještine tim bolje, na primjer kako se obraniti. Udruga Samoobrana Međimurje uskoro u Čakovcu otvara prvi Centar za samoobranu u kojem će žene i muškarce obučavati osnovnim elementima samoobrane kao i mješovitim borilačkim sportovima. Zamislite samo koliko ćete se sigurnije osjećati zbog spoznaje da se znate i možete sami obraniti. 

Budite malo sebični  

Priuštite si konačno taj tretman o kojem sanjate. Pogotovo ako vam želja ne jenjava već mjesecima, ako ne duže. Ili se napokon ošišajte  prema onoj fotki koju već dugo nosite u novčaniku i imajte tu frizuru za kojom tako čeznete još iz tinejđerskih dana. Priuštite si masažu, odite negdje za vikend, napravite nešto samo za sebe. Ili još bolje, neka netko drugi napravi nešto samo za vas, samo vaše i ničije više. Zašto ne biste imali svoj vlastiti parfem? Da moguće je. U Hrvatskoj Parfemskoj Kući mogu vam napraviti personalizirani parfem koji će biti unikatan, jedinstven i kakav nema niti će imati itko osim vas. Neka u njemu budu svi mirisi koje želite ili dopustite da njihov parfumer Tomislav Vrbanec odabere note koje će vam najbolje odgovarati. 

Izazovite sreću 

Potražite li je, ako se za nju borite, ako idete prema njoj, velike su šanse da ćete je naći, ili ona vas negdje na tom putu. Dopustite si biti sretni, to je važno. Veselite se svakom danu i svemu što ste napravili. Sreću često ni ne vidimo, no tu joj samo treba otvoriti oči. Ma izazovite je! Ako do sada niste zaigrajte neku nagradnu igru! Neku koja će ugoditi svim vašim osjetilima i zadovoljiti svakodnevne potrebe, ali i pomoći vam da se resetirate. Hrvatska Parfemska Kuća na svojoj Facebook stranici cijeli je tjedan posvetila ženama. Zavirite i okušajte svoju sreću! 

Odaberite biti sretni. Budite sretni, onda će takvi biti i svi oko vas!