Rihanna i Kendall pokleknule pred jesenskom hit kombinacijom: Koja ju bolje nosi?

Foto: Splash News, Instagram
 
SVI nose traper na traper.
 
Iako ljeto kalendarski još uvijek nije gotovo, većina žena u mislima je već u jeseni, a vodeći jesenski trendovi preplavili su high-street kolekcije naših omiljenih dućana.
 
 
A ako pratite trendove, onda dobro znate kako je traper na traper, jedan od vodećih ove jeseni, no važno je da znate kako ga pravilno iskombinirati. Stručnjaci ističu kako bi bilo dobro kombinirati dvije različite nijanse trapera, no ako to ne želite, onda bi bilo dobro da iste nijanse "razdvojite" nekim zanimljivim džemperom, vesticom ili majicom te upečatljivom torbicom i slično.
 
 
 
I brojne zvijezde A-liste, poput Rihanne i Kendall Jenner, nisu odoljele ovom trendu, a obje su iskombinirale istu nijansu trapera. U oba slučaja, radilo se o kombinaciji traper jakne i traperica, samo ih je pjevačica iskombinirala na crvene štikle i bijelu torbicu, a manekenka je odabrala svjetlije nijanse, koje je iskombinirala na crne špic čizmice do gležnja.
 

Ove godine posebno će biti popularne oversized traper jakne, a čini se kako Kendall to dobro zna, jer je i njezina bila predimenzionirana, a kako cure nose ovaj trend, prosudite sami.