Rimmel London predstavlja Wonder`Fully Real maskaru za zapanjujuću dužinu trepavica

Foto: Promo

BOGATA kremasta formula intenzivno crne boje instantno produžuje trepavice, lako se nanosi, uklanja i ne preslikava se. Zbog kremaste formule s keratinom trepavice su glatke i bez grudica.
 
Četkica je posebno dizajnirana za laku upotrebu te istovremeno raščešljava, uvija i produžuje pojedinu trepavicu.
 
 
Zahvaljujući preciznoj četkici koja se sužava, formula se lako nanosi i nadograđuje, a rezultat je bogat pogled te, po želji, prirodan ili dramatičan izgled trepavica.
 
CIJENA: 69,90 KN
 
Naglašavanje pogleda preciznim krilom na vanjskim kutevima očiju je do sada bio ultimativni izazov ljepote. Ne više!
 
NOVI Wonder Wing tuš za oči je tuš u flomasteru s revolucionarnim aplikatorom koji je ekskluzivno razvijen za Rimmel. Zaboravite na asimetrične linije jer vam ovaj jedinstveni aplikator omogućuje da vrhom iscrtate tanke linije na kapcima, a jednostavnim pritiskom aplikatora otisnete savršeno simetrična krila na vanjskim kutevima očiju. Formula se ne razmazuje, a njegova intenzivna crna boja traje cijeli dan i noć.
 
 
CIJENA: 59,90 KN
 
Pripremite se za beskonačno mnogo načina da naglasite svoje oči jer Rimmel predstavlja NOVU i poboljšanu Magnif'Eyes paletu sjenila za oči koja nudi širok spektar boja za sve tonove kože.
Paleta je dostupna u dvije nove nijanse od kojih svaka sadrži 12 trendi boja koje se kreću od svijetlih do tamnih te sjajnih i mat nijansi, što omogućuje bezbroj kombinacija - dnevnih i noćnih.
 
#001 Nude Edition 
 
#002 Blush Edition
 
 
Poboljšana formula palete je iznimno glatke teksture i bogata bojom, zbog čega se sjenila ne ocrtavaju i ne blijede. Magni'Eyes paleta sjenila za oči dolazi u elegantnom pravokutnom pakiranju s prozirnim poklopcem.
 
CIJENA: 89,90 KN.