Samo prijatelji? Internet luduje zbog fotki Kate Winslet i Leonarda DiCaprija

Foto: Rex, Getty, Twitter

GLASINE o njihovoj vezi kruže još od snimanja Titanika. 

No, Leonardo DiCaprio i Kate Winslet uvijek su ih poricali, tvrdeći da su samo super prijatelji, ali njihove nove zajedničke fotografije s ljetovanja u Saint-Tropezu, ponovo su uzburkale javnost, jer na njima djeluju puno više od "samo prijatelja", a možete ih pogledati OVDJE.
 
Naravno, obožavatelji su odmah preplavili društvene mreže komentarima i reakcijama na njihovu navodnu ljubavnu vezu, a čini se da su svi jedva dočekali ovakvu vijest. 
 
 
 
Ipak, ne postoji nikakav dokaz da su Kate i Leo par, i vjerojatno im ovo ni nije prvi put da ljetuju zajedno, jer glumci su nerazdvojni još od 1997. godine, kada su snimili Titanik.
 
 
Od tada su ostali najbolji prijatelji, a iako fanovi za to navijaju već dva desetljeća, Kate i Leo nikada nisu bili ljubavnici, bar koliko nam je poznato. A koliko se vole (kao prijatelji), podsjete nas na svim velikim događanjima, gdje uvijek izdvoje pokoju minutu vremena da proćaskaju na crvenom tepihu.
 
 
Kate i Leo dokaz su da je prijateljstvo između muškarca i žene itekako moguće te da je ponekad čvršće i traje dulje od onog s osobama istog spola.