Sandra Perković oduševila fanove kućnim izdanjem inspiriranim 90-ima: "Preslatka si!"

NAŠA najtrofejnija atletičarka Sandra Perković sjajan je primjer drugima i svojim odgovornim ponašanjem tijekom pandemije.

Sportašica poštuje upute nacionalnog stožera i stoji doma te redovito svoje sljedbenike na društvenim mrežama poziva na isto.

Vrijeme kod kuće krati slaganjem Lego kockica, kako je nedavno otkrila na svojem Instagramu, a ako je suditi prema njezinoj najnovijoj objavi na društvenoj mreži, to nije jedini način na koji se odlučila vratiti u djetinjstvo.

Sandra je objavila fotku na kojoj ima popularnu frizuru iz devedesetih, takozvane space buns, odnosno dvije punđice, a retro dojmu doprinijela je i choker ogrlica, jedan od najistaknutijih modnih dodataka tog desetljeća koji se prije nekoliko godina ponovno vratio u modu. Usto je odjenula i majicu s popularnim likovima iz crtića koja je dio zajedničke kolekcije Moschina i H&M-a iz 2018. godine.

"Preslatka si", "Ljepotice", samo su neki od brojnih komplimenata kojima su obožavatelji obasuli Sandru, a posebno je puno pohvala dobila za frizuru i majicu.