Savjeti za frajere: Kako izabrati pravi poklon za svoju curu

NARAVNO, namjera je bitna i tvoja cura će se veseliti svakom tvom daru ako je poklonjen od srca. Ipak, muškarci ne razmišljaju isto kao žene, pa se često nakon višednevnog tumaranja po dućanima odlučuju za šalice, sokne ili seksi rublje, nakon kojih njihove djevojke ostaju razočarane. Kako bi ti pomogli pri izboru pravog dara za tvoju djevojku, Index Rouge priskače u pomoć i donosi ti pravila za kupnju poklona koji će oduševiti tvoju curu.

1. Tvoja cura želi koristan poklon

Bez obzira na to što tvoja cura voli sve slatko i mucasto, vjeruj nam, dobra knjiga ili remen koji je htjela razveselit će je više nego veliki plišani medo. Dobro osluškuj što tvoja cura govori i potrudi se da primijetiš znakove kojima ti ukazuje na ono što želi, a svoje osjećaje pokaži lijepom čestitkom ili isprintanom fotografijom na kojoj ste zajedno.

2. Nemoj drugima prepuštati izbor poklona za svoju curu


Nikad, ali baš nikad nemoj prepustiti izbor poklona za svoju mami, sestri ili frendici. Tvoja cura želi znati da si poklon odabrao baš ti, a za savjete u obzir dolazi jedino njezina najbolja frendica koja ima isti ukus kao i ona.

3. Nemoj pitati prodavačice za savjet

Izgubljeni dečki koji satima biraju poklon za svoju curu san su snova svake prodavačice, ali na tebi je da ostaneš čvrst. Nema smisla da kupuješ slatkasti parfem curi koja već pet godina koristi samo Cool Water, niti da djevojci koja se minimalno šminka kupuješ ljubičasto sjajilo koje "jednostavno leti s polica". Budi čvrst i kupuj samo ono za što znaš da bi se tvojoj curi moglo svidjeti.

4. Nemoj je pokušavati promijeniti


Nemoj kupovati poklone za curu kakvu bi htio imati već za onu s kojom jesi. Seksi rublje za povučenu štrebericu, napadni nakit za klasičarku i putopisi za curu koja ne voli putovati samo će izazvati kontraefekt.

5. Budi točan

Curama će više značiti mali poklončić koji ćeš joj dati na božićno jutro, nego poklon koji će stići deset dana nakon Božića ili nakon mjesec dana. Cure paze na detalje pa i ti pripazi da budeš točan.

6. Lijepo zapakirani poklon je važan

Čak i najskuplji poklon izgledat će bez veze ako ga djevojci pokloniš u vrećici u kojoj je i stigao. Potrudi se malo i lijepo zapakiraj svoj poklon, a ako nisi spretan, zamoli ukućane za pomoć ili ga zamotaj u nekom shopping centru koji nudi takve usluge.