Scarlett Johansson na premijeri novog filma predstavila i novu boju kose

Foto: Splash
 
POZNATA holivudska plavuša postala je brineta.
 
33-godišnja glumica Scarlett Johansson svoju novu boju kose predstavila je sinoć na premijeri filma "Avengers: Infinity War" u Los Angelesu te je prvi put crvenim tepihom prošetala s dečkom Colin Jostom, s kojim je u vezi već godinu dana. 
 
 
A kao da joj to nije bilo dovoljno da privuče poglede, glumica se uvukla i u usku metalik haljinu s dubokim dekolteom modne kuće Erdem, koju je iskombinirala i sa srebrnom choker ogrlicom te jednostavnim crnim sandalama, dok je njen 2 godine stariji dečko ostao vjeran klasici u crnom odijelu.
 
35-godišnji Colin Jost dio je ekipe popularnog showa "Saturday Night Live". On i Scarlett prvi put su uhvaćeni zajedno u studenom 2016. godine, no vezu su potvrdili tek početkom 2017. na jednoj gala večeri u New Yorku, a ovo im je prvi zajednički crveni tepih.
 
 
Podsjetimo, Scarlett je od 2008. do 2011. godine bila u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom, no brak se ubrzo raspao. 2014. udala se za francuskog novinara Romaina Dauriaca s kojim ima i kćerkicu, no i njihov se brak raspao nakon samo 24 mjeseca.