Sedam modela cipela u kojima ćete uvijek izgledati sređeno i chic

Foto: Instagram

VJERUJEMO da ponekada osmislite odličnu odjevnu kombinaciju, međutim, kada dođe do izbora cipela, hvatate se za glavu. Iako se mnogi trendovi nameću iz sezone u sezonu, kao što su to primjerice "tatine tenisice" ove jeseni, postoje modeli cipela koji su bezvremenski i u kojima ćete uvijek izgledati vrlo elegantno i sofisticirano. Sljedećih sedam modela cipela vrijedni su svake kune i vrlo vjerojatno ćete ih moći prenijeti i na buduće generacije. 

1. Sandale s block potpeticom

Svaka bi žena u ormaru trebala imati jedan par ovakvih sandala koje sjajno pristaju uz sve odjevne kombinacije i nikada ne izlaze iz mode. A osim toga, vrlo su udobne i stabilne. 

2. Špagerice na punu petu

U ovim cipelama možete biti na nogama cijeli dan i na kraju dana imat ćete osjećaj kao da ste bile u papučama ili tenisicama. A osim udobnosti, odlično izgledaju uz opuštene dnevne kombinacije uključujući i hlače i lepršave haljine. 

3. Mokasinke 

Ako niste ljubiteljica štikli ili bilo kakvih potpetica, idealan odabir za vas su klasične crne mokasinke. One će savršeno pristajati uz sve odjevne kombinacije, a velika prednost je to što ih možete nositi gotovo kroz cijelu godinu. 

4. Sandale s tankim remenčićima

Odličan odabir za svaki ljetni party, ali i za sve svečane prigode na kojima želite izgledati seksi, ali elegantno. 

5. Natikače s potpeticom

Osim što su vrlo udobne, ove chic natikače odlična su zamjena za sandale. 

6. Natikače bez potpetice

Još jedan sjajan odabir za djevojke koje nisu ljubiteljice potpetica ili otvorene obuće.

7. Salonke s nižom potpeticom

Ove cipele odišu elegancijom i u njima sigurno nećete proći nezapaženo. Najbolji odabir su one s nižom, tzv. kitten potpeticom kako biste neometano izdržale cijeli dan u njima.