Seksi Gleeovac skinuo se za naslovnicu časopisa "Da Man"!

ZGODNI glumac Harry Shum Jr., koji se proslavio ulogom u superpopularnoj pjevačko - plesačkoj seriji "Glee", pokazao je svoje isklesano tijelo na snimanju za časopis "Da Man". Dvadesetdevetogodišnji glumac i plesač koji u "Glee" - u glumi Mikea Changa, dečka koji super pleše ali ne zna pjevati, otkrio je za časopis Da Man da možda nije najbolji pjevač na svijetu, ali da je manjak njegovih glasovnih mogućnosti u seriji ipak malo prenapuhan. Mike je također, počeo uzimati satove pjevanja, pa se nada da bi njegov lik u trećoj sezoni serije napokon mogao propjevati.

Oba Mikeova roditelja su Kinezi, a Mike je rođen u Costa Rici, pa priznaje da da je imao pomalo zbunjujuće djetinjstvo, jer je uvijek izgledao drugačije od svojih prijatelja, a sve se još više zakompliciralo kada se preselio u Californiju, jer je osim što je bio jedini Azijac u kvartu, pričao samo - španjolski!

Seksi glumac za časopis "Da Man" također je izjavio da je za pretvaranje iz lošeg u dobrog plesača važan jedino rad, jer se plesu treba pristupiti ozbiljno, baš kao i svakom drugom sportu.