Selena Gomez otkrila da kosu pere zaista rijetko: Je li to tajna njezinih predivnih uvojaka?

Foto: Instagram, Tumblr

ZVIJEZDA sa jednom od najljepših kosa u showbiznisu, Selena Gomez, otkrila je kako ne brine pretjerano ovo svojih raskošnih uvojaka.

Lijepa brineta smatra da kosa izgleda bolje što ju se manje dira i tretira kozmetičkim proizvodima pa ju pere zaista rijetko, u prosjeku jednom u tjedan dana.



"To zvuči odvratno, ali dobro je za moju kosu", izjavila je za "Allure".

"Neke od mojih najboljih frendica ne mogu izdržati dulje od 2 dana bez pranja kose, a ja zasluge pripisujem mami i tati koji su mi dali ovako gustu kosu koja izgleda bolje što ju manje perem.", dodala je.

Ljubomorni? Tko mi?

Majka popularne pjevačice je Talijanka dok tata dolazi iz Mexica, što objašnjava odakle joj ta prekrasna "griva" na glavi.



Čak i kad nosi kovrče, kosa joj najbolje izgleda treći dan kada dodaje malo suhog šampona kako bi frizura potrajala dulje.

Trebamo li svi poslušati Selenin savjet?

To zaista ovisi o tipu kose i našim životnim navikama - u kakvom prostoru boravimo, dodirujemo li kosu često prstima, kakva nam je frizura...

Neke žene imaju izrazito masnu kosu koju zaista treba prati svaka dva dana, naravno, uz pomoć blagog šampona, dok druge mogu izdržati i više dana, baš poput Selene.

Najvažnije je održavati vlasište čistim, kako kosa ne bi izgledala masno, ali i kako bi kosa bila zdrava i rasla bez problema.

Ako odlučite isprobati Selenin savjet i životni vijek frizure produljiti uz pomoć suhog šampona, prihvatite ovaj naš savjet - suhi šampon ne koristite u prevelikim količinama jer bi mogao začepiti pore na vlasištu što bi moglo dovesti do ispadanja kose.

A to sigurno ne želite, zar ne?