Selena Gomez se ne izuva iz čupavih natikača koje su u modi i ove godine

Foto: X17, Instagram

AKO ste mislili da su krznene natikače bile samo jedan od onih prolaznih trendova koji brzo padnu u zaborav, prevarili ste se.

Iako su posve nepraktičan izbor obuće za vruće dane, slavne dame i modne influencerice od njih ne odustaju ni ove godine, a jedna od najvećih pobornica trenda je Selena Gomez.

Pjevačica se posljednjih dana ne izuva iz svojih ružičastih čupavih natikača s potpisom brenda Ugg i kombinira ih sa svime, pa čak i s pidžamom.

Selena je ovaj tjedan snimljena u zračnoj luci u Los Angelesu u hoodieci, satenskom donjem dijelu pidžame i krznenim natikačama, a dan nakon ih je uklopila i u ležerni stajling za šetnju gradom.

Pjevačica je ružičaste čupavce iskombinirala s trapericama tričetvrt dužine i najobičnijom bijelom majicom pa su natikače sjajno podigle njen obični outfit. Look je upotpunila i trendi ukosnicom s biserima, jednim od najpoželjnijih i najjeftinijih modnih dodataka sezone, te bijelom ručnom torbicom.

Osim Selene, u čupavim natikačama i sandalama nedavno su viđene i sestre Bella i Gigi Hadid, Cardi B te brojne druge poznate i manje poznate trendseterice pa možete biti sigurni da ovaj kontroverzni trend još uvijek ne ide nigdje.