Šik i na biciklu: Prekrasni Diesel bicikli na kojima nećete ostati nezamjećene

DOSTA vam je gužve u tramvajima i htjeli biste učvrstiti noge i stesati liniju? Bicikl je stvar koja će riješiti oba dva problema ali naravno, ne bilo kakav.Tu u pomoć uskače Diesel sa svojom predivnom linijom bicikala.
U listopadu 2010. godine udružila se dva velika proizvođača kako bi ljubiteljima dobrog stila i beskompromisne kvalitete ponudili ultimativnu gradsku jurilicu pogonjenu vlastitom energijom. Pinarello sa svojom dugogodišnjom tradicijom cestovnih bicikala vrhunske izvedbe i neodoljivog talijanskog šarma i Diesel sa prepoznatljivim stilom i bezgraničnom kreativnošću, predstavili su nam „Only the Brave“  koncept.

 Prateći klasične urbane stilove „singlespeed“ bicikala, Only The Brave je razvijan na Pinarellovim studijama nepogrešivog odnosa čvrstoće i udobnosti. Iz najčvršće aluminijske legure 7002, hidro oblikovanjem je u Pinarellovom laboratoriju na platformi SOE tehnologije stvoren izrazito agilan i lako upadljiv streeter.
Fausto Pinarello je rekao: „Pinarello i Diesel u savršenom zajedničkom poduhvatu! Dva talijanska branda na istom teritoriju, udaljeni dva sata biciklom. Dijelom smo dviju potpuno različitih industrija, oni čine da se ljudi osjećaju ugodno, mi činimo da se osjećaju umorno, ali dijelimo karakterističnu talijansku kreativnost i konstantnu želju da zadivimo i iznenadimo naše klijente!!!“