Sinoćnjim crvenim tepisima prošetale su i dvije beauty katastrofe

Foto: Getty, Splash

IAKO nisu bile na istim događajima, povezalo ih je ime i loše beauty odluke.
 
Riječ je o glumicama Emmi Stone i Emmi Roberts, koje inače dobivaju naše pohvale na račun izgleda, no ne i ovog puta. Gospođica Stone sinoć je bila u Los Angelesu na dodjeli nagrada Marie Claire Image Maker, gdje je nosila dugačku tamnozelenu haljinu koja je izgledala jako laskavo u paru s njenom crvenom kosom.
 
 
No look je pokvario njen pogrešan izbor make-upa. Riđokosa glumica odvažila se na crveno sjenilo, koje je u posljednje vrijeme "in", no nikako ne laska njenoj blijedoj puti i boji kose te joj je podarilo boležljiv izgled.
 
 
Druga Emma bila je na dodjeli nagrada Critic's Choice u Santa Monici, a i njen modni izbor zaslužio je sve naše pohvale.
 
 
Glumica je nosila jednostavnu svilenu bijelu haljinu i zlatnu clutch torbicu, no svu pažnju sa super outfita skrenula je njena nova frizura.
 
 
Emma je skratila šiške i to do polovine čela, a baš kao i većini djevojaka, ova joj frizura nikako ne stoji. Dojam nisu uspjele popraviti čak ni njene lijepe naušnice. Iskreno se nadamo da je to bila perika.