Skupe čizmice koje viđamo posvuda obožavaju i poznate Hrvatice

Foto: John Pavlish, Instagram, Zara, Stradivarius

IAKO se radi o prošlogodišnjoj kolekciji, ove gležnjače preplavile su ulice i društvene mreže.
 
Viđamo ih gotovo svakodnevno kako na nogama slavnih dama, ali i dok šetamo gradom, a morale ste ih primijetiti i vi jer se radi o jako upečatljivom modelu. Gležnjače s vrpcama i otvorenim prednjim dijelom slučajni su hit sezone, iako ih je modna kuća Chloe prodavala još prošle zime. 
 
 
Fashionistice ih i dalje ne skidaju s nogu, a u svojim ormarićima za cipele imaju ih i dvije poznate Hrvatice, od kojih ih je jedna prošetala i ove sezone. 
 
 
Nikolina Lacković savršeno ih je uklopila u romantičnu kombinaciju za prijelazno doba godine i pokazala njihov bezvremenski šarm. Druga ponosna vlasnica Chloe čizmica s vezicama je Iva Radić koja je u njima posljednji put viđena prošle godine na predstavljanju kolekcije Kenzo x H&M.
 
 
Spoj balerinki i čizmica pokazao se dobitnim potezom za modnu kuću kojoj ovo nije prvi put da je zaludjela žene svojim čizmicama, unatoč vrtoglavoj cijeni od preko 7000 kuna. Sjetite se samo špicastih ravnih gležnjača sa zakovicama koje high-street brendovi kopiraju i dan danas. Srećom, jedan popularni brend potrudio se iskopirati i gležnjače s vezicama, a njihov model jednako je lijep no i puno, puno jeftiniji.
 
Zara, 299,90 kn
 
A ako tražite nešto zatvorenije, sličan oblik pronašli smo u još jednoj high-street trgovini, samo što ćete ove moći nositi i u zimskim mjesecima.
 

Stradivarius, 449,90 kn
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz cipele, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: cipele.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.