Slavna manekenka još jednom pokazala svoju divlju stranu

Foto: Splash News, Instagram 

KAKVA mačka!
 
Još prošle sezone na modni tron zasjeo je materijal koji se godinama smatrao "jeftinim i seljačkim" no činjenica jest kako nijedan materijal nije takav sam po sebi, već takav može biti ako se ne kombinira pametno.
 
 
U ovom slučaju radi se o leopard uzorku koji su prije nekoliko mjeseci počeli nositi svi - u prvom redu slavne dame, influencerice i modne blogerice, a na njega su se odvažile i ostale zaljubljenice u modu i trendove, iako ne sve.
 
 
Apsolutno najpopularniji bili su kaputi leopard uzorka, a 30-godišnja manekenka i bivša Victoria's Secret anđelica, zanosna Rosie Huntington-Whiteley još uvijek se ne odvaja od jednog koji je nabavila još prošle godine, iako u ormaru ima čak nekoliko modela.
 
 
U njemu je jučer prošetala New Yorkom, a look je upotpunila visokim crnim čizmama na vrlo visoku petu te Gucci "pederušom" oko struka koja je jedna od prodavanijih torbica posljednjih mjeseci jer ju viđamo doslovno svugdje.
 
 
Osim uzorkom, kaput je privlačio poglede i kožnim rubovima, a manekenka je s njim i dodacima uskladila i četvrtaste naočale iza kojih je skrivala pogled.