Slavna manekenka nabacila koju kilu, no čini se kako ju za to nije briga

Foto: Splash News, Instagram

CHRISSY Teigen oduvijek je poznata po raskošnim oblinama.

Poznata manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda, jedna je od najzabavnijih osoba u šoubiz industriji, a k tome se može pohvaliti i zanosnim oblinama koje često voli pokazivati na stranicama modnih i muških časopisa, ali i na Instagramu.
 
 
Podsjetimo, par je zajedno od 2007. godine, a njihovo romantično vjenčanje održano je u rujnu 2013. godine na talijanskom jezeru Como.
 
Duo je kćerkicu Lunu Simone Stephens dobio u travnju 2016. godine nakon godina pokušavanja, a mala obitelj toliko je slatka i zabavna da nije ni čudo da se radi o jednoj od najomiljenijih celebrity obitelji.
 
 
No unatoč roditeljskim obavezama, Chrissy i John baš uvijek pronađu vremena samo za sebe, zbog čega je manekenka koja inače nema dlake na jeziku često bila na udaru kritika, iako nam nije jasno točno zbog čega.
 
 
Ovoga puta golupčići su se s prijateljima uputili na talijansku Sardiniju, gdje uživaju u zadnjim danima ljeta, a Chrissy je pritom pokazala da se ipak malo "opustila" kada je u pitanju njezina manekenska linija.
 
 
No to je tako kada si sretan, obožavaš kuhati (Chrissy  je objavila i kuharicu!) te dobiješ dijete koje postaje centar tvog svijeta. I to je i više nego OK!