Slavna pjevačica uvodi promjenu: Što ste znali o njenom ljubavnom životu, znali ste

Foto: EPA-EFE

ARIANA Grande je prvo izdala album koji je cijeli inspiriran jednom njezinom vezom, Sweetener. Potom je nakon šest mjeseci uslijedio Thank U Next, koji je vjerojatno inspiriran njezinim prekidom veze s Peteom Davidsonom. No, slavna je pjevačica sada odlučila svom ljubavnom životu pristupiti potpuno drugačije. Naime, mnoge ne iznenađuje da Ariana Grande svoju trenutnu vezu drži daleko od očiju javnosti.

Kako piše People, trenutno je u vezi s agentom za nekretnine Daltonom Gomezom, ali ni najvjerniji obožavatelji ih neće vidjeti zajedno.

O svemu je progovorila i u Instagram Storyju koji je potom odlučila obrisati. Kako je tamo istaknula, odsad će ljubavni život držati u tajnosti "kako bi zaštitila svoje najmilije, ali i samu sebe".

"Dijeljenje posebnih, osobnih životnih stvari koje me usrećuju na kraju može biti uistinu traumatično", priznala je Ariana te dodala kako njezin ljubavni status nije ničija tuđa stvar iako je mnogi shvaćaju previše osobno te si daju za pravo kritizirati nju i njezin odabir.