Slavni parovi koji su tek nakon prekida shvatili da ne mogu jedno bez drugog

Foto: Getty 

NE DOGAĐA se svima ljubav na prvi pogled.
 
Nekima je ipak potrebno malo više vremena te čak i nekoliko prekida da bi shvatili da su pronašli (i ostavili) osobu s kojom žele provesti ostatak svog života. Svijet bogatih i slavnih prepun je takvih primjera, a mi smo izdvojili neke od najpoznatijih i najzaljubljenijih parova koji su tek nakon prekida shvatili da ne mogu jedno bez drugog:
 
Justin Bieber i Selena Gomez
 
 
Justin i Selena hodali su od 2011. do 2014. godine, a njihovu vezu obilježili su učestali prekidi. Nakon toga, Justina se povezivalo s nizom manekenki, a činilo se i kao da je Selena pronašla sreću s pjevačem The Weekndom, s kojim je prohodala početkom godine. No pjevačica je vezu nedavno okončala, a otada slobodno vrijeme stalno provodi s bivšim te se šuška da su ona i Justin, nakon tri godine stanke, obnovili svoju vezu.
 
Brooklyn Beckham i Chloe Moretz
 
 
Mladi par upoznao se 2014. godine, a svoju vezu skrivali su pune dvije godine. Nedugo nakon što je javnost saznala za njih, par je prekinuo, no u ožujku ove godine opet ih se počelo povezivati. Sin Davida i Victoria Beckham te mlađahna glumica o svemu opet mudro šute, iako je javnost uvjerena da su ponovo u vezi.
 
Kate Middleton i princ William
 
 
I jedan od omiljenih kraljevskih parova na početku veze naišao je na prepreke. Kate i William prohodali su 2004., da bi 2007. godine odlučili okončati svoju vezu. No tri mjeseca nakon prekida, shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga i otada njihova ljubav cvjeta.
 
Liam Hemsworth i Miley Cyrus
 
 
Liam i Miley zaljubili su se 2009. godine, na setu filma The Last Song te odmah prohodali. Sve je teklo glatko do rujna 2010. kada su prvi put prekinuli te se do kraja godine nekoliko puta vraćali jedno drugom i ostavljali, da bi u novu godinu ušli kao slobodni ljudi. Ipak, na proljeće 2011. odlučili su svojoj vezi pružiti još jednu šansu te se čak i zaručili, da bi ponovo prekinuli u rujnu 2013. godine. I baš kada su svi već zaboravili na njih, Miely i Liam vratili su se jedno drugom krajem 2016. godine te se šuška da su se i vjenčali u tajnosti prije čak pola godine.
 
Rose Leslie i Kit Harington
 
 
Zvijezde serije Igra prijestolja imali su kratku aferu 2012. godine koja nije potrajala ni par mjeseci. No 2014. dogodila im se prava ljubav te su u rujnu ove godine objavili zaruke. 
 
Meghan Fox i Brian Austin Green
 
 
Glumica i glumac prvi put prohodali su davne 2004. te su se 2006. godine zaručili. No ljubav je  pukla 2009., a kada su se ponovo ujedinili 2012. godine, odmah su se i vjenčali. Nakon pet godina braka, Meghan je podnijela papire za razvod koji je početkom 2016. ipak obustavljen, a par je nakon toga dobio i svoje treće dijete.
 
Pink i Carey Hart
 
 
Pjevačica i biciklist prohodali su 2001. i zaručili se 2005. godine, a već sljedeće godine stali su i pred oltar. No 2008. odlučili su prekinuti da bi se nakon manje od godinu dana vratili jedno drugom te od tada dobili i dvoje preslatke djece. 
 
Justin Timberlake i Jessica Biel
 
 
Pjevač i glumica prohodali su 2007. godine, no nakon četiri godine odlučili su prekinuti. Prekid je bio kratkog vijeka i ubrzo su se vratili jedno drugom te već početkom 2012. stupili u brak.