Slavni za koje niste znali da su bili najbolji prijatelji kao klinci

Foto: Splash, Screenshot YouTube, Press Foto, Instagram

AKO želiš postati netko u svijetu showbiznisa, od malih nogu moraš raditi na karijeri.

Gotovo svi današnji pjevači, glumci i zabavljači iz Amerike od najmlađih su dana pohađali satove glume, pjevanja i plesa te obilazili audicije kako bi dobili ulogu u nekoj reklami ili dječjoj seriji.

Stoga ne čudi što se mnoge danas slavne osobe znaju još od dana kada su bili klinci, a neki su čak bili i najbolji prijatelji!

Tobey Maguire i Leonardo DiCaprio


Danas slavni glumci, Tobey i Leo, najbolji su prijatelji još od tinejdžerskih dana, i to zahvaljujući upornom Leu. U jednom intervjuu, plavokosi glumac prisjetio se kako je na jednoj audiciji upoznao Tobeyja i odmah pomislio - ovog dečka želim za prijatelja. Nedugo zatim, vozio se iz škole i vidio Tobeyja kako snima film s Whoopi Goldberg ispred srednje škole pa je iskočio iz auta i prekinuo snimanje kako bi pitao Tobeyja za broj telefona. Tobey je na to rekao: "Ok, ali tko si ti?" i ipak mu dao broj čime je započelo jedno divno prijateljstvo.



Ryan Gosling i Justin Timberlake


Ryan i Justin upoznali su se na snimanju emisije "Mickey Mouse Club" u kojoj su nastupali i Britney Spears, Christina Aguilera, JC Chasez i mnogi drugi kasnije slavni pjevači. Mali Ryan i Justin bili su nerazdvojni, a Justinova mama čak je na 6 mjeseci prihvatila ulogu skrbnika za Ryana, kad je njegova majka morala otići natrag u Kanadu zbog posla. Pogledajte kako su bili slatki!

Kim Kardashian i Nicole Richie

Puno prije prijateljstva s Paris Hilton, Kim Kardashian bila je najbolja prijateljica Nicole Richie. Cure, doduše, nisu išle na satove pjevanja i glume, ali su zato imale bogate i utjecajne očeve zbog kojih su se našle u istom društvu. Ovako su najbolje frendice Kim i Nicole izgledale s 13 godina:



Cameron Diaz i Snoop Dogg


Koji neobičan par, zar ne? Slavni reper i glumica zajedno su pohađali srednju školu Long Beach Polytechnic High School. Ok, nisu bili najbolji prijatelji ali su se poznavali jer se, prema reperovim riječima, Cameron družila s njegovim "malim navijačicama". Reper je u jednom intervjuu izjavio kako je Cameron uvijek imala faktor "it cure" i bila jako lijepa i cool, dok je ona izjavila kako je on bio visok i jako mršav, i uvijek nosio puno repića na glavi, a priznala je i kako je jednom od njega kupila travu. Istu školu pohađali su i reperi Warren G i Nate Dogg.



Lauryn Hill i Zach Braff

Pjevačica koja se proslavila u bendu "Fugees", a zatim nastavila uspješnu solo karijeru i glumac poznat po seriji "Scrubs" upoznali su se sa 12 godina. Išli su u istu školu u New Jerseyju i često se družili, a on ju je pozvao na svoju bar mitzvah.



Courtney Love i Drew Barrymore

Ovo zabrinjavajuće prijateljstvo započelo je kada je Courtney imala 19, a Drew 9 godina. Drew koja je odrasla u Hollywoodu, nevjerojatno rano je počela piti i pušiti, a problematičnoj Courtney to je očito bilo zabavno. Ovo pijano prijateljstvo trajalo je godinama.