Slavnoj manekenki drugi put ostvarila se najveća životna želja

Foto: Instagram

O NJENOJ velikoj želji već se neko vrijeme šuška u javnosti.
 
A sada je Chrissy Teigen otkrila da čeka svoje drugo dijete s pjevačem Johnom Legendom i to na preslatki način. Slavna manekenka na Instagramu je objavila video u kojem sretnu vijest otkriva njena jednogodišnja kći Luna.
 
"Što je unutra?" pita Chrissy u snimci pokazujući na svoj trbuh, a djevojčica odgovara: "Beba!"
 
 
Chrissy se morala i malo našaliti pa je u opisu napisala: "Johnovo je." Manekenka i pjevač već duže vrijeme rade na djetetu broj dva, a namučili su se i oko malene Lune. Chrissy je već nekoliko puta u javnosti otvoreno pričala o problemima s kojima se suočavala pokušavajući zatrudnjeti, a uoči ove trudnoće spominjala je i mogućnost surogat majke. No čini se da joj se želja ostvarila i to drugi put, a mi se veselimo njenom odličnom trudničkom stilu. 
 
 
Chrissy je sretnu vijest proslavila i novom frizurom kojom se također pohvalila u kratkom videu na Instagramu. Manekenka je napravila kratke šiške i čini se da je jako zadovoljna frizurom.
 
 
Čestitamo sretnim roditeljima!
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Chrissy Teigen, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Chrissy Teigen.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.